Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Σφραγίδες - custom made

Ξέρετε πώς είναι όταν ψάχνεις δώρο για φίλους σου κι δεν βρίσκεις κάτι πρωτότυπο ή χρήσιμο, πόσο μάλλον όταν οι φίλοι σου μπορούν να φτιάξουν σχεδόν τα πάντα!
Η πρόκληση μεγαλώνει έτσι, και έστυψα το μυαλό μου να βρω ένα πιο προσωπικό δώρο. Η λύση ήρθε από ένα πακετάκι που αγόρασα από το κατάστημα Τiger για να πειρματιστώ, σχετικά με τη χαρακτική. Ένα κομμάτι καουτσούκ που μου έδωσε την ιδέα να φτιάξω custom made σφραγίδες.

Το ένα πακετάκι προορίζοταν για την Άννα του in my closet, οπότε περιελάμβανε κουμπάκια όπωσδήποτε, το "in my closet" και διάφορα άλλα θεματάκια που θα μπορούσε να χρησιμοπoιήσει σε συσκευασίες της, ή άλλες κατασκευές της.

To δεύτερο πακετάκι προοριζόταν για την Αγγελική του poco loco, οπότε είχε σίγουρα το "poco loco", αστεράκια, ζωάκια και ότι άλλο έφερε η έμπνευση της στιγμής.


Συνήθως οι σφραγίδες έχουν μια ξύλινη βάση κι εγώ επειδή δεν είχα την ευχέρεια να έχω όμορφα κομματάκια ξύλου στα μέτρα που ήθελα, αγόρασα από ένα κατάστημα με παιδικά παιχνίδια μια συσκευασία με ξύλινα γράμματα σε κυβάκια.


Το μέγεθός τους ήταν μια χαρά για τις σφραγίδες μου και τις κόλλησα με βενζινόκολλα για μεγαλύτερη σταθερότητα.


Ετοίμασα τα δυο πακετάκια, αλλά καθότι την ώρα εκείνη δεν είχε πια φυσικό φως, οι φωτογραφίες από όλα σφραγιδάκια δεν είναι ευπαρουσίαστες, αλλά η Άννα έβγαλε μια ωραιότατη εδω.

21 σχόλια:

  1. Έχει τέτοιο υλικό το Tiger?Χρόνια τώρα βλέπω στο blog της Geninne να φτιάχνει τις δικές της σγραγδες! Μπράβο για τα πολύ όμορφα δώρα σου!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το είχε για ένα διάστημα, αλλά δεν είναι το ίδιο με της Geninne! Αυτό που πήρα εγώ είναι πιο μαλακό. Το δικό της δεν το φέρνουν στην Ελλάδα

      Διαγραφή
  2. Έχει τέτοιο υλικό το Tiger?Χρόνια τώρα βλέπω στο blog της Geninne να φτιάχνει τις δικές της σγραγδες! Μπράβο για τα πολύ όμορφα δώρα σου!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχα! δεν το ειχα δει αυτο το πακετο...για να ξαναπαω μια βολτα! υπεροχες εγιναν οι σφραγιδούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ζήνα μου, καθότι αυτήν την ανάρτηση καθηστέρησα πάρα πολύ να την ανεβάσω.... δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμη το σετάκι. Αν όχι όμως, ίσως το ξαναφέρουν κάποια στιγμή

      Διαγραφή
  4. Τέλειες έγιναν! Είμαι σίγουρη ότι θα τις ευχαριστηθούν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραια ιδέα!
    Θα ρίξω μια ματια στοTiger ;)

    https://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα φέρνει ανά διαστήματα, ίσως πετύχεις σε κάποιο κατάστημα ;)

      Διαγραφή
  6. Πολύ χαριτωμένα τα σφραγιδάκια! Τέλειο δωράκι για crafter!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωω ευχαριστώ! πρέπει να βρίσκεις νεες ιδέες όταν οι φίλοι σου μπορούν να τα κάνουν όλα!

      Διαγραφή
  7. Τέλειες σφραγίδες. Πανέμορφη ιδέα. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου... τι κανεις?
    Εχεις καινουριο blog, face book?

    ΤΟ νέο μου blog είναι
    https://dinamighty.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ASTRA Μεταφορική στις Μεταφορές Μετακομίσεις Αθήνα αποτελεί μία σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων στην Αθήνα. Η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, βασιζόμενη στην εμπειρία και στη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή