Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Stretching cat

Αφού εκθέσαμε αυτές τις μέρες τα χαρακτικά μας (όσα είχαμε κάνει, γιατί είμαστε στη μέση της χρονιάς) στο χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης, ώρα να τα εκθέσω κι εδώ να μη μείνετε παραπονεμένοι.

Η γάτα, ήταν το πρώτο θέμα που ξεκίνησα να χαράζω, αλλά μην έχοντας καταλήξει τι θα κάνω για φόντο, την άφησα στην μέση και έφτιαξα τους σελιδοδείκτες που σας έδειξα κι εδώ. Ενδιάμεσα, όμως, από τους σελιδοδείκτες χάραξα κι ένα κλειδάκι το οποίο τύπωσα μόνο δυο φορές...

Όπως καταλαβαίνετε, τίποτα δεν ξεκίνησε και τελείωσε χωρίς να το αφήσω στη μέση για κάτι άλλο...
Αφού τύπωσα, λοιπόν, το κλειδί, και τους σελιδοδείκτες, κάπως κατέληξα και σε ένα φόντο για τη γάτα, γιατί αλλιώς δε θα τελείωνε ποτέ. Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, αλλά μιας και (θεωρητικά) ήταν το πρώτο χαρακτικό μου, είπα να πειρματιστώ λίγο με τη χάραξη, τις τεχνικές και τις υφές, οπότε έπαιξα και βγήκε αυτό.


Για τις ανάγκες της έκθεσης, το έβαλα σε μια κορνίζα δανεική και το 'στειλα.


Την ίδια πορεία ακολούθησε και το κλειδάκι


Έχω ήδη ξεκινήσει να χαράζω το επόμενο θέμα μου, αλλά έχει αρκετή δουλειά και νομίζω θα αργήσω να σας το δείξω...
Μέχρι τότε, όμως, κάτι άλλο θα προκύψει!

19 σχόλια:

  1. Καλό μήνα και χαρούμενη βδομάδα Ελεάννα μου!!εσύ έπαιξες..πειραματίστηκες και τα πήγες απίστευτα!καλή συνέχεια με τις προσπάθειές σου!πιστεύω ότι η γάτα θα σε ωθήσει να συνεχίσεις!μου άρεσε ιδιαίτερα και το κλειδάκι σε ατμόσφαιρα μυστηριόυ έτσι όπως το αποτύπωσες!φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα και καλή εβδομάδα και σε σένα! Ξεκίνησα να χαράζω το επόμενο θέμα μου και βλέπω ότι είμαι και λίγο ...μαζώχα... έχει τόση λεπτομέρεια! Να δώ πότε θα τελειώσει! Πειράματα, πειράματα συνεχώς!

      Διαγραφή
  2. ααααα!!! Πανέμορφα, και χωρίς να ξέρω ιδιαίτερα την δουλειά σου (πέρα από αυτά που έχω δει εδώ) νομίζω ότι σου ταιριάζει πάρα πολύ η χαρακτική!! Απλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Μαριέττα! Έχω πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο, οπότε συνεχίζω να σκαλίζω και βλέπουμε!

      Διαγραφή
    2. δουλειά δουλειά δουλειά λοιπον!!! Απλά στο λέω γιάτι έτσι μου φαίνεται, θέλει μια κάποια εξοικίωσει φαντάζομαι, για να μπορείς να "δεις με χαρακτικό μάτι"! εγώ πάντως θέλω να δω κι άλλα!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Ελεάννα είναι εξαιρετικά τα χαρακτικά σου!AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά είπα εγώ το έχεις πολύ το καλλιτεχνικό, κοίταξε το και λίγο πιο πέρα. . . ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις στο βάθος της διαδρομής. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμ λες? Κοιτάω, αλλά δεν βλέπω κανένα φως στον ορίζοντα και δεν ξέρω προς τα πού να πάω!

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία η γατούλα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Lovely!!!
    Have a nice day!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως είπε και η Μαριέττα παραπάνω, νομίζω ότι "το'χεις" και σου ταιριάζει πολύ! Περιμένουμε να δούμε και άλλες δημιουργίες σου λοιπόν. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δείξει Αγγελική! Δεν ξέρω αν "το' χω" αλλά με χαλαρώνει τουλάχιστον...

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραία η γατούλα!Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή