Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Μηλόπιτα, η εύκολη.

Κι εκεί που κάθομαι κι αναρωτιέμαι.... γιατί οι άνθρωποι λένε πράγματα που δεν τα εννοούν ή δεν τα πιστεύουν.... για να εκτονωθώ, είπα να κάνω μια μηλόπιτα στο άψε-σβήσε! Τη συνταγή την είχα βρεί στο roy joy, αλλά εγώ πρόσθεσα καρύδια και σταφίδες.
Έκανα λίγο λιγότερη ποσότητα, γιατί ξέρω ότι μάλλον μόνη μου θα την καταβροχθίσω! Είναι πανεύκολη και το κυριότερο....δε λερώνεις πολλά σκεύη, οπότε μέχρι να ψηθεί, τα έχεις πλύνει κι όλας.

Κι ενα κουιζ: Μαντέψτε ποιο βασικο υλικό λείπει από την πρώτη φωτο.....


 

8 σχόλια:

  1. Βλέπω και εγώ τις φωτό και είμαι προετοιμασμένη ψυχολογικά για ωραία συνταγούλα.. παίρνω χαρτί και στυλό καιιι.. μας άφησες στα κρύα του λουτρού! Ούτε τα υλικά, ούτε η συνταγή και το κουίζ αναπάντητο! Να υποθέσω ότι λείπουν τα μήλα; Ε, σιγά μωρέ το βασικό συστατικό για μηλόπιτα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα καλε... σας δίνω το λινκ καλε... Άσε που είσαι η μόνη που την έχεις δοκιμάσει!!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι και με ένα link νομίζεις ξεμπέρδεψες; Τι δηλαδή να καθόμαστε να διαβάζουμε συνταγές στα αγγλικά; Άσε που έκανες και προσθήκες και πρέπει να μας κατατοπίσεις! Παντως, είναι πολύ νόστιμη ομολογουμενως!!

      Διαγραφή
    3. Χα χα! Για σας το κάνω βρε κουτά... να εξασκήσετε τα αγγλικά σας!

      Διαγραφή
  2. Μιαμ μιαμ! φαίνεται πολύ νόστιμη και σου βγήκε και πολύ αφράτη!
    εχω την ίδιες θήκες σιλικόνης - χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα! Την καταβρόχθησα εννοείται (προσπάθησα όμως να την έχω μόνο για το πρωινό μου...) Οι θήκες σιλικόνης, πολύ βολικές, (δε θέλουν ούτε βουτυρο πριν κλπ) αλλά ποτίζουν χρώμα νομίζω, όσο καλά και να τρίψεις...

      Διαγραφή