Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Guest Post

Guest post...δηλαδή όχι ακριβώς με την έννοια που ξέρετε, αλλά:
Crative & Inspiring Guests at my Home who took Wonderful Photos, created Wonderful Things and I will use them for Νew Posts!!!

Ok, ήταν λίγο μεγάλο το παραπάνω, αλλά η χαρά μου είναι ακομη μεγαλύτερη!!!! Είχα φίλους στο σπίτι, (τους δεύτερους φιλοξενούμενους στο καινουριο σπιτάκι!) κάτι που ετσι κι αλλιώς με χαροποιεί! Οι συγκεκριμένοι όμως είναι συνδυασμός.... craft & technology, οπότε η χαρά πολλαπλασιάζεται! Κατ' αρχάς μου φέραν δώρο φωτογραφική μηχανή!! (ακόμη δεν το πιστεύω...)
Τελικά, μετά από μερικά request στο blog... λέγε λέγε στην πλάκα... έγινε πραγματικότητα! 
χμμμμ... το επόμενο πράγμα που θα ζητήσω... είναι ενα iMAC .... 
Οπότε απο δώ και πέρα δεν έχω δικαιολογίες, τα post πρέπει να είναι πιο τακτικά.

Λοιπόν, στο θέμα μας... μπορεί να μην προλάβαμε να κάνουμε χειροτεχνίες, αλλά κάναμε πολλές βόλτες & συζητήσεις που μας έδωσαν έμπνευση!
Εκτός όμως από τη φωτογραφική μηχανή, πήρα τα handmade δωράκια μου δια χειρός Άννας (που ακόμη δεν έχει κάνει blog..... παρά τις πιέσεις φίλων και γνωστων!)

Οπότε σήμερα, θα δούμε τι έφτιαξαν τα χρυσά χεράκια της Αννας

To πρώτο δωράκι (το είχα λάβει προκαταβολικά) είναι το Ε (το αρχικό του ονόματός μου καλέ), που έκοψε και έβαψε με τα χεράκια της, το οποίο μοιάζει πραγματικά με ξύλο... αλλά δεν είναι! Χοντρό χαρτόνι με στρώσεις από διάφορα χρώματα τέμπερας, αν θυμάμαι καλά, και λίγο τρίψιμο και ξανά χρώμα... Τώρα κοσμεί το τζάκι μου μαζί με μια σύνθεση που θα δείτε σε άλλο post.



Το επόμενο χειροποίητο δωράκι είναι αυτό το μινι βιβλιαράκι το οποίο περιέχει την καλλιτεχνική ανησυχία της crafter, σε τέμπερα (στο εσωτερικό του) και για το εξώφυλλο χρησιμοποίησε απο αυτά τα υπέροχα πολύτιμα χαρτιά που μονο να τα κοιτάς θέλεις και δεν πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις πουθενα για να μην χαλάσουν!!! *Μεγάλη τιμή για μένα


Το τρίτο είναι η αρωματική καρδούλα γεμισμένη με λεβάντα, η οποία την παίδεψε λιγο, αλλά τελικά το αποτέλεσμα την δικαιώνει!
Μοσχοβολάει η ντουλάπα μου!



Έχω κι άλλο χειροποίητο δωράκι, αλλά θα το δείτε σε επόμενο post!
Αυτά για σήμερα

6 σχόλια:

  1. teleia ola!!!!!!!!!!!!
    bravo k stin annoula!

    anna p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :)Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια!! Περάσαμε τόσο ωραία!! Περπατήσαμε πολύ.. χαζέψαμε όμορφα μαγαζάκια, κάναμε μικρο-αγορές και φυσικά.. φάγαμε το καταπέτασμα!! :-D Οπότε που να μείνει χρόνος για crafting! Βέβαια ήταν λίγες οι ημέρες για να προλάβουμε όλα όσα θέλαμε να κάνουμε! Τα υπόλοιπα next time! Φιλάκια**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Beautiful.. loved it Eleanna.. Thanks for sharing dear :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή