Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Dream


Πρίν λίγο καιρό η Αριάδνη, του ariadnefromgreece.blogspot.gr για όσους τυχόν δεν την ξέρουν, μας κάλεσε στο σπίτι της για καφέ. Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ μόνο καφές δεν ήταν! Θα τα πάρω τα πράγματα από την αρχή όμως.
Με την Αριάδνη γνωριστήκαμε πριν λίγα χρόνια στην κουζίνα της Άννας - inmycloset βεβαίως, και είναι μια γλυκύτατη και υπέροχη γυναίκα. Μας κάλεσε ένα απόγευμα σπίτι της για ένα χαλαρό καφέ όπως είπαμε, αλλά η Αριάδνη είχε άλλα σχέδια για την παρέα. Κατ' αρχάς είχε ετοιμάσει έναν τεράστιο μπουφέ με αλμυρά και γλυκά που δεν μπορούσες να αντισταθείς κι εκεί που έλεγες θα φάω αυτό το γλυκό και θα σταματήσω, ξανάρχιζες μετά από λίγο με κάτι αλμυρό και μετά με ένα γλυκάκι και πάλι από την αρχή...
Δεν σταμάτησε όμως μόνο στο φαγητό. Μας είχε ζητήσει να φέρουμε από ένα μικρό δωράκι, ωραία τυλιγμένο για παίξουμε ένα παιχνίδι έκπληξη. Τα δώρα συγκεντρώθηκαν σε ένα τραπέζι και ζάρια κατρακυλούσαν απο παντού. Όταν τελείωσε ο χρόνος, είχα στα χέρια μου αυτό το αγαπημένο σετ από σφραγίδες που τόσο καιρό γλυκοκοιτούσα, αλλά προσπαθούσα να μην αγοράσω. Η Ευαγγελία - Happy Deck, λοιπόν, το έφερε και είχα την τύχη να το κερδίσω εγώ!



Οι εκπλήξεις όμως, δε σταμάτησαν εδώ. Η Αριάδνη είχε και κάτι ακόμη για μένα. Μου ετοίμασε ένα προσωπικό δώρο, για την επιτυχία μου στη Σχολή Καλών Τεχνών. Ένα κέντημα στο αγαπημένο μου χρώμα επάνω σε ένα οβάλ τελάρο, με τη λέξη Dream, για να μου θυμίζει ότι δεν πρέπει να σταματάμε να ονειρευόμαστε. Το υπέροχο αυτό δωράκι συνοδευόταν από μια εξίσου ωραία κάρτα με πολύ γλυκά λόγια που με έκαναν να συγκινηθώ.


Η θέση του υπήρχε ήδη στον τοίχο του σπιτιού μου, στον wall of f(r)ame.


Η βραδιά όμως, δεν τελείωσε εκεί. Η Αριάδνη με το Θέμη μας είχαν κι άλλο event. Είχαν στήσει στο σαλόνι τους ολόκληρο σκηνικό για να μας παρουσιάσουν μια παράσταση του Καραγκιόζη. Ο Θέμης είναι ταλέντο και γελάσαμε τόσο πολύ.
Φωτογραφική μηχανή δεν είχα μαζί μου, αλλά και πάλι οι φωτογραφίες δε θα έφταναν για να μπείτε στην ατμόσφαιρα της βραδιάς. Περάσαμε μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις κι εύχομαι στην Αριάδνη και τον Θέμη να είναι πάντα τόσο αγαπημένοι και ζεστοί άνθρωποι.

14 σχόλια:

  1. Τι γλυκιά ανάρτηση, σ'ευχαριστώ πολύ! Ωραία ταιριάζει στον τοίχο! AriadnefromGreece!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, μα σου είπα μόλις το είδα, ότι ξέρω ήδη τη θέση του!!!

      Διαγραφή
  2. Φαντάζομαι τι ωραία θα περάσατε γιατί είδα φωτογραφίες και στο μπλόγκ της Αριάδνης !! Τα δώρα σου είναι τέλεια και βέβαια θα τα χαρείς και θα θυμάσαι την ωραία αυτή συνάντηση. Εύχομαι πάντα ευχάριστα ανταμώματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, ναι χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτή την παρέα που βρήκα τα τελευταία χρόνια, έχω γνωρίσει υπέροχα άτομα

      Διαγραφή
  3. Κάθε φορά που διαβάζω για τις συναντήσεις που γίνονται στην Θεσ/νίκη, ομολογώ ότι ψιλοζηλεύω!!! Εμείς στην Αθήνα δεν είμαστε και τόσο κοντά μεταξύ μας!
    Δεν αμφιβάλω πως περάσατε υπέροχα στο σπίτι της Αριάδνης...από τότε που την γνώρισα μέσω του μπλόγκ της, είμαι σίγουρη ότι είναι ένας πολύ ζεστός άνθρωπος. Να χαρείς τα όμορφα δωράκια σου! Το κέντημα ταίριαξε υπέροχα στον τοίχο σου!
    Φιλάκια και καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, η Αθήνα είναι λίγο πιο δύσκολη σε αυτά τα θέματα, αλλά πολλές φορές είναι και θέμα συγκυριών. Η Αριάδνη από κοντά είναι ακόμη πιο ζεστός άνθρωπος και με την πρώτη ευκαιρία που θα ανέβεις Θεσσαλονίκη θα πρέπει να να οργανωθεί crafters coffee day! Καλή Σαρακοστή και σε σένα

      Διαγραφή
  4. Πόσο γελάσαμε εκείνο το βράδυ και πόσο φάγαμεεεεεε κορίτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ναι, ήταν απο τις πιο ωραίες βραδιές *το φαί το αναπολώ συχνά....!

      Διαγραφή
  5. εισαι πολλη τυχερή που εχεις γνωρίσει την Αριάδνη από κοντα! αυτές οι στιγμές χαλάρωσης με την παρέα ειναι ανεκ΄τιμητες! και στις επόμενες με το καλο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήνα, απο όσο ξέρω την έχεις γνωρίσει την Αριάδνη κι εσύ. Εμείς βέβαια είμαστε πιο τυχερες που την απολαμβάνουμε πιο συχνά!

      Διαγραφή
  6. Αχχ πόσο ζηλεύω τις συναντήσεις που κάνετε οι τυχερές Θεσσαλονικιές! Πρέπει να περάσατε υπέροχα και τα δωράκια φανταστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα δε θέλω να σε στενοχωρήσω παραπάνω, αλλα όντως περνάμε ωραία κι αν ανέβεις καμια φορά θα είναι ευκαιρία να οργανωθούμε ξανα.

      Διαγραφή
  7. Οκ να πω και εγώ άλλη μια οτι ζηλεύω τις ωραίες συναντήσεις σας.. Τα δωράκια υπέροχα! Και το κέντημα βρήκε την τέλεια θέση στον τοίχο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ναι, κι ο τοίχος μου γεμίζει με τόσο ωραία πραγματάκια !

      Διαγραφή