Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

New craft supplies

Κάθε φορά που πηγαίνω Αθήνα, πρέπει όπωσδήποτε να κάνω μια βόλτα στα μικρά μαγαζάκια του κέντρου, να βρω υλικά και να πάρω ιδέες για τις επόμενες χειροτεχνίες μου. Αυτή τη φορά, όμως, δεν πρόλαβα.
Η φίλη μου η Άννα που πάντα έχει φοβερές ιδέες και σκαλίζει τα μαγαζιά πριν πάω, δε με άφησε έτσι! Με πήγε σε ένα μεγάλο μαγαζί με είδη συσκευασίας τόσο ωραία, που ήθελα να ρίξω όλα τα πράγματα από τα ράφια στο καλάθι μου. Με πολλή αυτοσυγκράτηση, περιορίστηκα σε μερικές κορδέλες, δαντέλες και κουτιά.

Κι ένα απόγευμα στο σπίτι, μπαίνω στο δωμάτιο και τι να δω, την Άννα με ένα ψαλίδι στο χέρι και γύρω της σφαγή! Έχει κόψει ένα σωρό δαντέλες και υφάσματα που είχε αγοράσει για δείγματα, για να τα δώσει σε μένα... Ράγισε η καρδιά μου που τα είδα όλα τεμαχισμένα και δεν την πρόλαβα στην αρχή της καταστροφής. Τελικά, μετά από κυνηγητό με το τελευταίο ολόκληρο κομμάτι υφάσματος, με έπεισε και τα στρίμωξα κι αυτά στη βαλίτσα μου.

Να, μου λέει, αυτή η δαντέλα είναι ότι πρέπει για να ντύσεις την καπελιέρα που αγόρασες.


Ανυπομονώ τώρα να χρησιμοποιήσω όλα αυτά τα υπέροχα υλικά που έφερα μαζί μου, αν και μια φωνή μέσα μου μου λέει να μην τα πειράξω. Είναι τόσο όμορφα να τα βλέπεις

16 σχόλια:

  1. Και φυσικά να ακούσεις τη φωνή μέσα σου και να μην τα πετάξεις !!!!!
    Ανυπομονώ να δω δημιουργίες και αλήθεια πως θα ντύσεις την καπελιέρα γιατί κι εγώ ψάχνω ιδέα για μια δική μου που έχω πολύ παλιά !!!!! Θα περιμένω εναγωνίως χιχι !!!!
    Σε φιλώ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα, όχι και να τα πετάξω βρε Ράνια μου, να τα πειΡάξω. Μαζέυω υλικά και κάθε τόσο τα βγάζω και τα κοιτάζω, λυπάμαι να τα χρησιμοποιήσω! Για την καπελιέρα είμαι ακόμη υπο σκέψη... Μόλις βγάλω άκρη θα σας πω!

      Διαγραφή
  2. Σε καταλαβαίνω όταν επισκέπτομαι τέτοια μαγαζιά η επόμενη επίσκεψη είναι στο μηχάνημα ανάληψης γιατί ποτέ δεν εχω καταφερει να τηρησω το μπάντζετ μου! Καλές κατασκευές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες βρε παιδι μου... Από την άλλη, όταν βγαίνω για να ψωνίσω ρούχα, δεν αγοράζω τίποτα! Ο καθένα όπου έχει αδυναμίες ξοδεύει..

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα! Ονομάζομαι Ζωή και διαβάζω το blog σου εδώ και πολύ καιρο. Συγχαρητήρια θα ήθελα να σου πω και να μην σταματήσεις να φτιάχνεις όμορφα πράγματα. Η γνώμη μου είναι ότι το κουτάκι είναι ωραίο κι έτσι... Οι δαντέλες στην πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφες... Θα μπορούσες να μας πεις το μαγαζί που τα βρήκες αυτά ή εάν δεν γίνετε λόγω διαφήμισης, να μας πεις τουλάχιστον την περιοχή που ήταν το μαγαζί? Καλή συνέχεια! Καλές κατασκευές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ζωή! Χαίρομαι που σου αρέσει το blog μου και αποφάσισες να αφήσεις σχόλιο, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Δεν έχω κανένα συμφέρον για το μαγαζί έτσι κι αλλιώς, πληροφιρίες ανταλλάσσουμε για τη διευκόλυνσή μας εδώ. Αυτό είναι http://www.stroubas.gr/ στο Περιστέρι.

      Διαγραφή
  4. Ααααα τι ομορες δαντελες!!!
    Για να δουμε, τι θα δούμε ;)

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω πως και πως το Σαββατοκύριακο να αρχίσω να πειραματίζομαι!

      Διαγραφή
  5. Σου εύχομαι καλές δημιουργίες με τα όμορφα υλικά που αγόρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν μαζέψεις υλικά, πως να φτιάξεις πράγματα;
    Περιμένω να δω τι θα κάνεις με αυτές τις ωραίες δαντέλες.
    Κι εγώ τρελαίνομαι με ότι βλέπω στα μαγαζιά.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζεύω Ρένα, μαζεύω πολύ πράμα! Αργά αργά όμως υλοποιούνται οι ιδέες, πολύ αργά...

      Διαγραφή
  7. Πωπω ομορφιές! Εξάλλου από τα υλικά έρχεται και η έμπνευση τις περισσότερες φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς Κατερίνα! Όταν έχω τόσο ωραία υλικά, στο μυαλό κατεβαίνουν περισσότερες ιδέες

      Διαγραφή
  8. Άντε και όταν θα ξανά έρθεις θα πάμε και στο άλλο που σου έλεγα!! Ανυπομονώ!!! Φιλάκια πολλά**

    ΑπάντησηΔιαγραφή