Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Golden, like the sand...

Τα τελευταία χρόνια το χρυσό έχει κάνει δυναμικό come back και το καλοκαίρι έχει την τιμητική του. Κι ενώ, παλιότερα, όταν άκουγες για χρυσά αξεσουάρ το καλοκαίρι, ερχόταν στο μυαλό σου η εικόνα της χρυσής αλυσίδας με σταυρό επάνω στο ηλιοκαμμένο και δασύτριχο στέρνο κάποιου αρσενικού με μισάνοιχτο πουκάμισο, τώρα το χρυσό συνήθως είναι λεπτεπίλεπτο κομψό αξεσουάρ που φοράνε οι κοπέλες σε ότι σχέδιο και απόχρωση χρυσού μπορείς να φανταστείς!

Αν και δεν είμαι οπαδός του χρυσού και ότι γυαλίζει γενικώς, με τόσες εικόνες που βομβαρδίζομαι καθημερινώς... υπέκυψα κι εγώ στον πειρασμό. Ναι, λοιπόν, ξέθαψα ένα κομμάτι χρυσό δέρμα για να κάνω ένα καλοκαιρινό βραχιόλι που είδα εδώ.
Το δέρμα που είχα ήταν οριακό, έφτανε - δεν έφτανε να καλύψει την περίμετρο του καρπού μου, αλλά δεν πτοήθηκα. Δεν το έκανα τόσο μεγάλο όσο φαίνεται της κοπέλας, μέτρησα το μήκος που ήθελα στο δικό μου χέρι.

Το χώρισα σε λωρίδες, βρήκα και ένα κουμπάκι χρυσό-ασημί για το κούμπωμα κι έχω καινούριο βραχιόλι! Τώρα που μαύρισα κι από τον ήλιο... θα γίνει ένα με το χέρι μου.



20 σχόλια:

  1. Πανέμορφο! Θα θαμπώσεις τον Benedict με την φινέτσα σου, είμαι σίγουρη! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ειναι, που είναι? ερχεται? έμαθες κάτι? γιατί έχω χάσει τα ίχνη του τις τελευτείες μερες και υποψιάζομαι ότι είναι διακοπές (στην Ελλάδα :P )

      Διαγραφή
    2. Λες; Θα σε βρει από την λάμψη στο χέρι σου ;)

      Διαγραφή
    3. Αχ, μακάρι! Αν είναι έτσι, να βάλω και καμιά ταμπέλα neon πάνω από το κεφάλι μου...

      Διαγραφή
  2. Λιτό και πανέμορφο ταιριάζει με σχεδόν τα..πάντα...όντως το χρυσό κόσμημα έχει κάνει σούπερ δυναμικό come back!!!!!μπράβο Ελεαννίτσα μου!!!!!!!!!!!!πάρα πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου! Ποιός να μου το λεγε ότι θα φορούσα χρυσά αξεσουάρ...

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Ελεάννα πολύ κομψό και όμορφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά Βασιλική μου! Φέτος το καλοκαίρι δεν πρόλαβα να φτιάξω όσα αξεσουάρ σκεφτόμουν, οπότε όσα έχω θα τα φοράω μέχρι τελικής πτώσης

      Διαγραφή
  4. Γελαω πολύ με το χρυσο σταυρουδάκι... ι εγω ετσι το εβλεπα το χρυσό κόσμημα τα παλιά χρόνια χα χα.
    Δυστυχως αν και μου αρεσει ο χρυσός σε αξεσουαρ και ρούχα δεν μαυριζω αρκετά γιανα το υποστηρίξω ;(
    Πολύ ομορφο το βραιόλι σου, τι ομορφα που πάει με το μάξι φόρεμα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Είναι τα )τραυματικά) παιδικά βιώματα...! Όσο για το μαύρισμα, μη νομίζεις, κι εγώ μαυρίζω, αλλά σε 2 μέρες ξασπρίζω! Το φουστάνι είναι..sneak peek από επόμενη ανάρτηση, εγώ το έφτιαξα ;)

      Διαγραφή
  5. Πολύ ιδιαίτερο το βραχιόλι σου!!!!
    Δεν είναι καθόλου βαρύ!!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, καθόλου βαρύ και το έχω ήδη φορέσει πολύ! Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  6. Τα μεταλιζέ δέρματα/δερματινες τα αγαπώ. Το βραχιόλι σου είναι υπέροχο! Θέλω εδώ και καιρό να πάρω μερικά μεταλιζέ χρώματα να τα κάνω τσαντάκι...αν έχεις κ άλλα σκέψου το! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο θα 'ταν τσαντάκι!
      Να σου πω την αλήθεια, αυτό το κομματάκι το βρήκα ανάμεσα σε άλλα κομμάτια από δέρμα που είχα αγοράσει και πρόπερσι που το ξαναείδα, σκέφτηκα "καλά τι βλακεία είναι αυτό, πως μου 'ρθε να πάρω χρυσό δερμα, τι θα το κάνω? ευτυχώς είναι μικρό..." και φέτος που το ξέθαψα, λέω "πω πω τι ωραίο χρυσό δερματάκι, μόνο αυτό είναι? ούτε για βραχιόλι δε φτάνει καλά καλά! τι χαζή που δεν πήρα κι άλλο...". Καταλαβαίνεις....

      Διαγραφή
  7. Είναι πανέμορφο το βραχιολάκι! Απλό και κομψό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κορίτσι! Το φόρεσα πολύ το καλοκαίρι! Ελπίζω να χάρηκες κι εσύ το δικό σου ;)

      Διαγραφή