Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Bracelet lifting

Μιάς που έκανα τον κόπο και έκοψα διάφορα κουρελάκια για να ντύσω τις κρεμάστρες, κράτησα ένα από αυτά για να διακοσμήσω ένα παλιό βραχιόλι που δεν το φορούσα. Έκανα το δέσιμο που είδα σ' αυτό το blog, αλλά στο μισό βραχιόλι.

Τώρα, είναι έτοιμο να αναβαθμίσει τα καλοκαιρινά μονόχρωμα μπλουζάκια και όχι μόνο!


10 σχόλια:

  1. Ωραία έδεσε το ύφασμα του διάλεξες με το βραχιολάκι!!! Με γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφος συνδυασμός! Το βραχιόλι πήρε άλλον αέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ΄σαι καλά Κατερίνα! Ήρθε η άνοιξη και τα πήρε όλα!

      Διαγραφή
  3. Γλυκό και καλοκαιρινό! Φιλάκι Ελέννα *

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα υφασματάκια σου είναι όλα τα λεφτά!! (Επίσης δεν ξέρω αν το έχεις δει , κυκλοφορεί στο ίντερνετ ένα πρότζεκ με ρεταλάκια που φτιάχνεις κορδόνι πολύ όμορφο) Πολύ όμορφο το βραχιολάκι!! έφτιαξα και εγώ ένα πρόσφατα με βελονάκι όμως, εσύ, δεν θυμάμαι πλέκεις καθόλου;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριέττα αυτό που λες με το κορδόνι, δεν το έχω δεί! Θα το ψάξω όμως... Τα υφάσματα αυτά τα ξεχώρισα, είναι τα αγαπημένα μου γιατί εχω κι άλλα που δεν βλέπονται! Με το βελονάκι μια φόρα μόνο έχω ασχοληθεί και δεν το 'χω... Εσύ βέβαια είσαι expert και φαντάζομαι έγιναν ωραίες, δεν μας τις έδειξες όμως ε?

      Διαγραφή
    2. όντως δεν τα έχω βάλει στο μπλογκ!! όπως και παρα πολλα. Ειναι μια βλακεία μου αυτό , ότι άμα έχει περάσει καιρός τα ξεχνάω. Το κορδόνι είναι αυτο: http://mypoppet.com.au/2014/04/scrapbusting-handmade-scrap-fabric-twine.html
      (θα το λατρέψεις)

      πι.ες. αποκλείεται να πιάνει το χέρι σου τόσο πολύ και να μην το έχεις με το βελονάκι, απλά δεν παίζει!

      Διαγραφή
    3. Αχ, μου άνοιξες την όρεξη! Τέλειο φαίνεται και τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να φτιάξεις μ αυτό!!! Θα το επιχειρήσω όπωσδήποτε ;) Όσο για το βελονάκι...άστα να πάνε σου λέω...δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα στο μέτρημα και μου βγαίνουν στραβοχυμένα...

      Διαγραφή