Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Wrapping paper

Έκανα το πείραμα με τη χαρτοπετσέτα, αλλά κρίμα ήταν να πετάξω έτσι, άδοξα την πατάτα που της έκανα και τόσο ωραία σχεδιάκια. Παίρνω λοιπόν, τα χαρτιά που ήταν τυλιγμένες κάτι αφίσες από το τυπογραφείο, παίρνω και τις μπογιές μου (ακρυλικά χρώματα) και ένα χαρτονάκι ρολό από το χαρτί υγείας σε σχήμα καρδιάς και ξεκινάω...




Τωρα το ότι δεν θα κάνουμε δώρα φέτος, είναι άλλο... το χαρτί πάντως το 'χω!

2 σχόλια:

  1. Καλή ιδέα να τυπώσεις το δικό σου χαρτί περιτυλίγματος! Έχω προσέξει βέβαια (χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία) ότι οι στάμπες από πατάτα δεν κάνουν πολύ ομοιόμορφο τύπωμα. Στο εξωτερικό έχω δει που κυκλοφορούν κάτι ωραίες λαστιχένιες επιφάνειες που τις σκαλίζεις και φτιάχνεις τις δικές σου σφραγίδες.
    http://www.dickblick.com/products/speedball-speedy-cut-carving-blocks/?clickTracking=true
    Δεν έχω δει πουθενά στην Ελλάδα όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμ νομίζω ότι ίσως θα πρέπει οι πατάτες να είναι τέλεια κομμένες στην ευθεία... Τα δεντράκια ήταν τα πρώτα που δοκίμασα και σχετικά η επιφάνεια τυπώματος ήταν μεγάλη και να σου πω την αλήθεια δεν το πολυπαίδεψα. Θα μπορούσα πχ με ένα πινέλο να αλείψω το χρώμα ομοιόμορφα, γιατί οταν απλά πρόσθετα χρώμα, σε μερικάσ ημεία γινόταν πιο παχύ και μετά σκλήρυνε το χαρτί όταν στέγνωνε. Αυτά που λες, δεν τα έχει πάρει το μάτι μου πουθενά, αλλά όλο και κάποια πατέντα θα κυκλοφορεί ή ακόμη και λινόλεουμ, αν και φαντάζομαι αυτό που λες θα είναι πιο μαλακό υλικό.

      Διαγραφή