Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα στολίδια: Μαλλί

Τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να μπω σε... χριστουγεννιάτικη διάθεση. Ίσα ίσα που θέλω να περάσουν γρήγορα οι γιορτές. Φέτος, όμως, θα  μπορούσα να πω ότι έχω καλή ευκαιρία να στολίσω για πρώτη φορά το σπιτάκι μου. Όυτε μ' αυτό ομως πήρα μπρος. Δεν έχω αποφασίσει τίποτα! Εδώ και μέρες όμως με όλα τα κορδελάκια, κουρελάκια, μαλλιά, νήματα, χαρτάκια και χίλια άλλα υλικά που έχω στο σπίτι, μου ερχόταν ιδέες να φτιάξω χριστουγεννιάτικα στολίδια (αλλά όχι και να τα κρεμάσω). Ξεκίνησα λοιπόν να κάνω δοκιμές με διάφορα υλικά. Και έρχεται το inmycloset ξαφνικά και βγάζει διαγωνισμό, λες και ήταν μεσα στο μυαλό μου!

Θα σας δείχνω λοιπόν τα στολιδια μου τις επόμενες μέρες. Σκέφτηκα επίσης, ότι αφού δεν θα τα στολίσω, ότι δείτε και σας γυαλίσει, στείλτε μου εμαιλ με τη διεθυνση σας να σας στείλω (δωράκι καλέ)

Μεταξύ πλεξίματος (ναι έχω ξεκινήσει ενα πλεκτό - ο Θεός να το κάνει-) και κορδελακίων, έφτιαξα μια μπάλα από μαλλί. Αυτό το πράσινο - χακί είχε περισέψει από μια μπλούζα που είχα πλέξει και τώρα τσαλάκωσα εφιμερίδα για βάση και ξεκίνησα τη μπαλίτσα.


** Οι φωτογραφίες, ξέρω δεν είναι (και δε θα είναι) καλές γενικώς, γιατί συνήθως τα κάνω αφού έχει νυχτώσει (και νυχτώνει και νωρίς). Όσες προλαβαίνω το Σ/Κ, , βγάζω ημέρα!


12 σχόλια:

  1. Όπως πάντα με τις τέλειες ιδέες σου είσαι!!
    Μου άρεσε πολύ και η μεταμόρφωση στα κουτάκια από τον καφέ στις προηγούμενες αναρτήσεις!!

    Υγ Σε ευχαριστώ πολύ που φιλοξένησες το bannerακι μου! Είσαι πολύ καλή!!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αναστασία!
      Με τόσο ωραία πραγματάκια που φτιάχνεις, κρίμα θα ήταν να μη βάλω το bannerακι σου!

      Διαγραφή
  2. Μα να φτιάξεις τόσο ωραία στολίδια κ να μη θέλεις να τα κρεμάσεις? Ελα, άντε κρέμασε ένα στο πόμολο ενός ντολαπιου της κουζίνας. Κ ένα στο χερούλι της εξώπορτας. Άντε άντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα, χα! μμμ δεν ξέρω ακόμη... Άσε που φτιάχνω οτι μου κατέβει, διαφορετικα στυλ, χρώματα κλπ και στο τέλος κανένα δε θα μου ταιριάζει με τίποτα άλλο!

      Διαγραφή
  3. Αχα και με πετυχες στην φαση του πλεξιματος, θα αποπειραθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σ αυτη τη φάση είμαι! Είναι παιχνιδάκι και επιπλέον, μετά τις γιορτές, αν θέλεις, το χρησιμοποιείς για πλέξιμο

      Διαγραφή
  4. Εμενα μ'αρεσει πολύ και θα το στόλιζα άνετα! Δίνει μια αίσθηση ζεστασιάς η μάλλινη μπαλίτσα. Να το στολίσεις αμέσως! χιχιχ
    *Σε καταλαβαίνω για τις βραδινές φωτογραφίες! Εγω αυτό που κάνω τωρα τελευταία είναι να φωτογραφίζω τις δημιουργίες μου το πρωι, πριν ετοιμαστω για την δουλεια. Ε δε γινεται αλλιως, αφου οταν ερχομαι εχει ηδη νυχτωσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νατάσα, που θα πάει, κάτι θα κοτσάρω στο τέλος! Όσο για την πρωινή φωτογράφηση που λες, το δοκίμασα κι αυτό, αλλά .... δεν πέτυχε! Είμαι παιδί του ύπνου και ξυπνάω πάντα τελευταία στιγμη με την ψυχή στο στόμα. Φωτογράφισα κάτι ένα πρωινό, αλλά ούτε οι φωτογραφίες + backgroung κλπ βγήκαν καλές, και άργησα και στη δουλειά!!!!

      Διαγραφή
  5. Η μπαλίτσα είναι τέλεια και όσο διαφορετικές και να είναι είμαι σίγουρη ότι όλες μαζί θα είναι υπέροχες! Μη στεναχωριέσαι για τη βραδινή φωτογράφιση. Όλες το ίδιο ζόρι έχουμε με το θέμα χρόνου αλλά θα σου δείξω μερικά κόλπα που θα τις κάνουν πολύ ατμοσφαιρικές :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το πραρόν η μπαλίτσα στέκεται μαζί με νέα...σοδειά στολιδιών με ζυμη κανέλας! Έχω έτοιμη τη φωτογραφική μου για...νέες περιπέτειες :P

      Διαγραφή
  6. Πωπω μου αρέσει πολύ η πλεκτή μπαλίτσα!! Τελεια ειναι!! :-) Και στις γάτες μου θα αρέσε πολύ τώρα που το σκέφτομαι! Χι χι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα!! Δεν το χα σκεφτει έτσι! Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για γάτες!

      Διαγραφή