Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Τι ... Shirts?

Ιδού οι πρώτες απόπειρες, πάντα με τη βοήθεια του ftiaxto.gr!

Η μαύρη μπλούζα με μια ραφή (στο χέρι παρακαλώ...) και ύφασμα ζέρσευ για να αποφύγουμε τα ξέφτια... και για να σπάσει το μαύρο πρόσθεσα μια σατέν ζώνη (εξίσου εύκολη).

Όσο για την άσπρη, προέκυψε από μια έτοιμη μακό. Κόπηκαν τα μανίκια και έγιναν λουλουδάκια για το πέτο! Και για να είναι ομοιόμορφη, κόπηκε λίγο και στο κάτω μέρος και η λαιμόκοψη, να φύγουν οι ραφές.




Special thanks στη Δήμητρα, το μοντέλο μου!

5 σχόλια:

  1. Καλέ τι έκπληξη ήταν αυτή!! Είχα μέρες να επισκεφτώ το blog-ακι σου και ενθουσιάστηκα με τις αλλαγές που είδα!! Πρώτα απ' όλα με την πολύ όμορφη νέα εμφάνιση του.. και έπειτα με την φοβερή νέα ανάρτηση!!!
    Το μαύρο μπλουζάκι το είδα και live και πραγματικά ούτε που καταλαβαίνεις ότι είναι hand-made! ;o) Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Αλλά και το τοπ με τα λουλουδάκια είναι τέλειο.. πολύ γλυκούλι και ρομαντικό!! Τι να πω βρε παιδί μου.. άντε θα πω ξανά τα γνωστά... Eίσαι χρυσοχέρα!!!

    Φιλιά πολλα***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks για όλα!!!
    Κοίτα, έτσι κ αλλιώς χθές το ανανέωσα το blog, μαλλον είσαι η πρώτη που το βλέπει έτσι! έκανα πειράματα και θα κάνω κ άλλα...

    Επίσης, μη ξεχνάς ότι έχουμε και μαζί δουλειά ε????

    ***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kopelia ti teleia! Ti teleia! Ax mpravo polu xairomai pou mas dineis tetoies idees! Eisai katapliktiki k megalo talento!Filakia polla!mouats!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. We are waiting for the next adorable piece.. you're work is amazing Eleanna.. i want this black cat!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Thank you... all....

    Your black cat, Dimitris, is ready waiting for you, she is on my...

    ΑπάντησηΔιαγραφή