Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Η Xeirotexnika στη Θεσσαλονίκη!

Την προσοχή σας παρακαλώ!
Αν τυχόν δεν το πήρε το μάτι σας (ή το αυτί σας) η #xeirotexnika έρχεται #thessaloniki στις 11 & 12 Οκτωβρίου και πολλά πράγματα συμβαίνουν στη πόλη!
Προφανώς το μεγαλύτερο craft event της πόλης, στο οποίο θα έχω τη χαρά να συμμετέχω κι εγώ, αλλά λεπτομέρειες θα διαβάσετε παρακάτω.

http://www.xeirotexnika.gr

Mην κάθεστε όμως, έχετε πολλά να κάνετε μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Πρώτα πρώτα, ξεκινήστε το πλέξιμο, γιατί έχουμε yarnbombing
Δεν χρειάζεται να πλέξετε καμιά φανέλα καλέ, εύκολα πράγματα και γρήγορα. Ένα πλεκτό κομμάτι 20Χ20 εκ. το οποίο μετά την #xeirotexnika θα γίνει κουβερτούλα και θα πάει για καλό σκοπό, στη Στέγη Μέλισσα. Εδώ θα δείτε περισσότερες πληροφορίες και 2 ιδέες για σχεδιάκια.

http://www.xeirotexnika.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/162-yarnbombing-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1

Εν τω μεταξύ, από την Τετάρτη 8/10 θα κυκλοφορεί στην πόλη και το "μάλλινο" smart. Τρέξτε να το φωτογραφήσετε, να φωτογρφηθείτε μαζί του και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας σε Facebook, Instagram και Twitter με hashtag #xeirotexnika #thessaloniki και mention @xeirotexnika.

Τώρα, το πρόγραμμα των σεμιναρίων έχει βγεί κι εμένα θα με βρείτε το Σάββατο 11/10 με δυο ωριαία workshops "Εισαγωγή στο faux bijoux". Θα έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά αυτές τις μέρες γιατί οι θέσεις είναι λίγες και για να διεκδικήσετε μια, μπορείτε να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς των: ΕΡΩΤΙΚΟΣ FM, ERTopen, Περιοδικό BRAVA, Bis​cotto​.gr, Bis­cotto Web Radio, Agge​lio​foros​.gr, City​magazine​.gr και e​-go​.gr.
Το αναλυτικό πρόγραμμα παρουσιάσεων θα το βρείτε εδώ και το πρόγραμμα των workshops, εδώ.

Εκτός, όμως, από τα παραπάνω, έχει ξεκινήσει κι άλλος διαγωνισμός, μεγάλος, με δώρα που θα ονειρευόταν κάθε crafter! Δείξε μας που craftάρεις και μπες στην κλήρωση για μια ραπτομηχανή HUSQ­VARNA E10 και άλλα μεγάλα δώρα χειροτεχνίας!

http://www.xeirotexnika.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B1/165-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-2014

Η γιορτή ξεκινάει, ετοιμαστείτε!


Για να μη χάσετε τίποτα, like & follow εδώ:

https://www.facebook.com/xeirotexnika

www.instagram.com/xeirotexnika

www.twitter.com/xeirotexnika


8 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και φυσικά σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! όσο πιο πολλοί μαζευόμαστε τόσο καλύτερα!

      Διαγραφή
  2. Καλή επιτυχία, αν και είμαι σίγουρη. Θα έρθω και εγώ μια βόλτα να σας θαυμάσω εσένα και την Άννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E, ρε τι εχει να γίνει στην Σαλονίκη ξημερώματα (άσχετοο χα χα).
    Περιμενουμε φωτογραφίες εμεις απο Αθήνα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το κάψουμε! Θα κάνω ότι μπορώ από φωτό κορίτσι ;) Σε λιγο καιρό όμως και θα η xeirotexnika θα είναι και στην Αθήνα, οπότε θα περάσετε κι εσείς super!

      Διαγραφή
  4. Αχ να μπορούμε να ειμαστε κι εμεις εκει....

    Το είδαμε μόλις τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι περάσαμα πολύ ωραία και είδαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα! Αν τα καταφέρεις να βρεθείς σε μια χειροτέχνικα, σου ανοίγει η όρεξη!

      Διαγραφή