Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Xeirotexnika all over!


Ε, ναι λοιπόν, είναι γεγονός! Περάσαμε τόσο ωραία στη #xeirotexnika #thessaloniki που ανυπομονώ από τώρα για την επόμενη!
Κατ' αρχάς ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια της διοργάνωσης, όλα πήγαιναν ρολόι. Παρουσιάσεις, workshops, τόσο ενδιαφέροντα που δεν προλάβαινες να βγείς από το ένα και ήθελες να μπείς στο επόμενο. Αλλά με τόσο υλικά και τόση χαρά, ξεχνιόμουν και δεν έβγαλα αρκετές φωτογραφίες, όμως, θα πάρετε μια μικρή γεύση.

Το Σάββατό μου στην έκθεση ξεκίνησε με τα workshop που έκανα σε αρχάριους: "Εισαγωγη στο faux bijoux".
Μαζευτήκαμε, απλώσαμε στο τραπέζι ατσαλόσυρμα, χάντρες, κουμπώματα, γράνες, καρφάκια, στοπάκια, πένσες, κοφτάκια και πολλή πολλή διάθεση για δημιουργία.



Ο καθένας διάλεξε τις χάντρες του και στο τέλος έφυγε και με ένα δικό του, χειροποίητο κόσμημα. Κολιέ, βραχιόλι, σκουλαρίκια, κάποιοι μάλιστα πρόλαβαν να κάνουν και δεύτερο.
Αυτό που με χαροποίησε ακόμη περισσότερο, είναι ότι κάποιοι έκαναν κι άλλα στο σπίτι τους το ίδιο βράδυ!

Μετά, έδωσα τη σκυτάλη στο inmycloset που έκανε workshop διακοσμητικά κλουβάκια από χαρτί και υπέροχα κουτάκια origami με τσάι που μοσχομύρισαν σε όλη την αίθουσα.

Εν τω μεταξύ, όμως, στον κάτω όροφο γινόταν μεγάλη γιορτή και επιτέλους έκανα τη βόλτα μου και πήρα τη δόση μου! Νήματα, χαρτιά, χρώματα, κόλλες, τσόχες, υφάσματα και πολλές, πολλές ιδέες. Δεν ήξερα πού να πρωτοκοιτάξω. Πόση έμπνευση μπορεί να χωρέσει το μυαλό μέσα σε λίγες ώρες;


Φυσικά και δε μου έφτανε η βόλτα του Σαββάτου, οπότε την Κυριακή είχα στο προγραμμα #xeirotexnika ! Παρακολούθησα παρουσιάσεις, με αδυναμία στην παρουσίαση της Τέλας και του Σπάγγου από το καλλιτεχνικό #‎bibliodeteio‬ με #‎‎bookbinding‬ #kit #diy, πέρασα ατελείωτες ώρες εξερευνώντας τα υλικά που έβλεπα γύρω μου και τα ήθελα ΟΛΑ!



Αν δεν τελείωνε η #xeirotexnika την Κυριακή, μάλλον εκεί θα ήμουν ακόμη!
Μην ξεχνάτε, σε μερικές μέρες μπορείτε να την επισκεφτείτε κι εσείς στην Αθήνα ή στην Κρήτη.
Για δείτε εδώ λεπτομέρειες και οργανωθείτε!

8 σχόλια:

  1. Καλή και δημιουργική εβδομάδα Ελεάννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα, η οποία προβλέπεται άκρως δημιουργική μετά από ένα τέτοιο Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία!!!!
    Καλή συνέχεια στη μερα μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπεροχααα!
    καλη δημιουργικη συνεχεια... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή συνέχεια και σε σένα με πολλή έμπνευση και πολλές δημιουργίες!

      Διαγραφή
  4. Πολλά συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου!! Πρέπει να τα περάσατε φανταστικά! Άντε να έρθει και η σειρά μας στην Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ, πόλύ ωραία τα περάσαμε! Τόσο, που θέλω να έρθω και στην Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή