Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Πηνιόσυρμα

Είναι, λέει, ένα υλικό που το χρησιμοποιούν στα ψυγεια. Εμείς το χρησιμοποιήσαμε για κοσμήματα και σας δείχνω εδώ τα... δαχτυλίδια. Με το χρώμα, δεν τρελαίνομαι, αλλά το καλοκαίρι με ουδέτερα ρούχα (π.χ τζην + λευκό μπλουζάκι) είναι οκ για μενα.
Κάναμε και ένα κολιέ με μπαλίτσες από πηνιόσυρμα, το οποίο όμως πρέπει να είσαι ... γυμνασμένη για να το φορέσεις! Είναι κομματάκι βαρύ και μετά απο λίγη ώρα σε κουράζει. Το δαχτυλίδι όμως είναι μια χαρά.



12 σχόλια:

  1. Εμένα αυτό το πηνιόσυρμα μου αρέσει πολύ! Και το δαχτυλίδι επίσης. Είναι τόσο βαρύ εεε; Έχει πολύ ωραίο χρώμα όμως! Μπράβο κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κοπέλα μου! Ναι, για το λαιμο... δεν παλεύεται για πολλές ώρες (ή εγώ είμαι λίγο ιδιότροπη). Θα μου πεις, πήγα κι εγώ να το βάλω απο το πρωι, να το χω ολη μερα.... φανταζομαι για 1-2 ωρες, θα αντεχα!

      Διαγραφή
  2. Μμμμ δεν ξέρω ποιο από τα δύο μου αρέσει περισσότερο, μάλλον το δεύτερο! Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα με τα κρεμαστά, όλα βαριά μου φαίνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ενοχλούν και τα πετάω μέσα στην τσάντα μου... όπου μπλέκονται με διάφορα άλλα και γίνεται χαμος!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο υλικό φαίνεται, μου αρέσει πολύ το χρώμα του.. θυμίζει λίγο το ροζ χρυσό νομίζω. Πολύ όμορφα και τα δαχτυλίδια! Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμ Δεν ξέρω πως είναι το ροζ χρυσο...πάντως αυτό το υλικό, από παρτίδα σε παρτίδα έχει πολύ μεγαλη διαφορά. Το δείγμα που μας έδειξε, ήταν καφέ σκούρο!

      Διαγραφή