Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Light fabric necklace

Μετά από απουσία ολίγων ημερών λόγω δουλειάς, εδώ είμαι και πάλι! Μπορεί να μην ανέβασα ανάρτηση, αλλά έφτιαξα 1-2 πραγματάκια στη ζούλα...
Όπως αυτό το κολιέ με ένα κομματάκι χρωματιστό λεπτό ύφασμα που ανακάλυψα, αλλά ήταν μικρό για να το κάνω οτιδήποτε άλλο. Μάζεψα πάλι ότι θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο και γρήγορα γρήγορα έπρεπε να μου έρθει μια ιδέα, γιατί το βιαζόμουν!


Πήρα μεγάλες χάντρες πλαστικές, που δεν μου άρεσαν για να τς χρησιμοποιήσω κάπου και τις "τύλιξα" μέσα στο εμπριμέ ύφασμα, κάνοντας από έναν κόμπο πριν και μετά. Διάλεξα την λαδί κορδέλα για να συμπληρώσω το μήκος του κολιέ, μιας και το ύφασμά μου δεν έφτανε και τα ένωσα με δυο κόμπους και μια μεγάλη χάντρα. Αυτό ήταν. Καινούριο καλοκαιρινό κολιέ. Λευκό φανελάκι, λαδί λινό παντελόνι και φύγαμε!



15 σχόλια:

  1. Χελό κορίτσι!
    Πολυ ωραιος ο συνδυασμος του κολιέ :)

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wow! Such an awesome combo for the necklace.. Loved it Eleanna :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Loved it!

    Thank you so much for your lovely comment! Of course we can follow each other! Id love to keep in touch! Let me know if you follow me and I will follow you right back :D

    And what about other social media? That way I won't miss a thing!

    Facebook / Instagram /Twitter / Chicisimo

     - Hannah's Heels

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ ομορφο το κολιε σου!!ωραιοι συνδιασμοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ο ο όμορφο που είναι!!! Τέλεια συνδυασες τα χρωματα!!! Και.. Ναι... Δεν πετάμε τίποτα... Ούτε καν τις πλαστικές χαντρες που δε μας αρέσουν ... Χιχιχι... Είδες πως μεταμορφώνονται;;; Φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοείται τιποτα! Κάποια στιγμή θα χρειαστούν.... Αρκεί να σου έρθει η έμπνευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλλο ένα πανέμορφο καλοκαιρίνο κολιέ.. και ανοιξιάτικο επίσης θα έλεγα! Θα ξανά σχολιάσω τα ωραία εμπριμέ υφασματάκια που διαλέγεις γιατί μου αρέσουν πάαρα πολύ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κομματάκι αυτό το βρήκα στην κληρονομιά της θείας και μου άρεσε τόσο πολύ, που απόρησα πως τοσο καιρό δεν το είχα χρησιμοποιήσει!

      Διαγραφή