Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Flower earrings

Σε μια από τις χαρτοπετσέτες που προορίζονταν για ντεκουπάζ, εντόπισα μικρά μωβ λουλουδάκια και σκέφτηκα ότι θα γινόταν ωραία σκουλαρίκια! Έκοψα ένα χαρτόνι από μια συσκευασία στο σχήμα που ήθελα σαν δάκρυ και το έβαψα 2 στρώσεις με μωβ ακρυλικό χρωμα. Έσκισα προσεκτικά τα λουλουδάκια μου από την υπόλοιπη χαρτοπετσέτα και με κόλλα ντεκουπάζ, τα κόλλησα στα χαρτονάκια. Πέρασα από πάνω μερικά χέρια κόλλας κι έκανα την τρύπα για να μπεί το κρικάκι.
Πέρασα το κούμπωμα και τα χάρισα! Η Σέβη που το πήρε στα χεράκια της, πρόσθεσε γύρω γύρω την πάστα (αυτήν που χρησιμοποίησα για τα βραχιόλια) και τα χαίρεται!


16 σχόλια:

  1. Καλό μήνα και όμορφο φθινόπωρο Ελεαννίτσα μου..καλώς εντόπισες τα μωβ λουλουδάκια απο τις χαρτοπετσέτες ότι θα έβγαζαν απίθανα σκουλαρίκια..είδα όλες τις αναρτήσεις σου που έχασα το καλοκαίρι και μου άρεσε ιδιαίτερα η λευκή μπλούζα-συναρπαστικά όμορφη-και η ανάρτηση"είχα τ'ονειρό μου το ποδήλατό μου"με το πολύ γλυκούλικο και πρωτότυπο ποδήλατο που είχες την έμπνευση να φτιάξεις..καλή συνέχεια με νέες απίστευτες φθινοπωρινές δημιουργίες!!φιλάκια πολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κορίτσι! Το καλοκαίρι έχω υπερβολική όρεξη να φτιάχνω πράγματα, καλύτερες ιδέες, είμαι πιο αποτελεσματική και βγάζω καλύτερες φωτογραφίες (λόγω καλύτερου φωτισμού)!!! Η μπλούζα είναι από τα πολύ αγαπημένα μου ρούχα...

      Διαγραφή
  2. Πανέμορφα τα σκουλαρίκια σου,με φανταστικό χρώμα! Καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Lovely earrings!!!
    Have a wonderful weekend! my g+ for your post!!!:))))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή